Сміливі дослідники з’ясували, яка порнографія збуджує найшвидше!

Сміливі дослідники з'ясували, яка порнографія збуджує найшвидше!

Виявилося, що не всі відеокліпи з позначкою XXX настільки ефективні!

Звичайний час, проведений особою на веб-сайті Pornhub, —- 9 хвилин 20 секунд. Дослідники визнали чіткий зв’язок між темою відеокліпів і тривалістю перегляду. Відео “—; Літній чоловік– дівчина” очікується приблизно 11 хвилин 20 секунд, що на цілих 113 секунд довше, ніж середнє статистичне значення. Після цього в нижньому порядку йдуть відео з дорослими жінками (10 хвилин 38 секунд), гей-порнографія ( 10 хвилин 36 секунд), аматорська порнографія (10 хвилин 19 секунд).

Різні інші категорії отримали оцінки нижче середнього. Наприклад, відео з ректальним сексом очікується 9 хвилин 13 секунд, відео з кунілінгусом —– 9 хвилин 6 секунд, лесбійська порнографія —– 8 хвилин 50 секунд, оргії —– 8 хвилин 10 секунд, лесбійський відеокліп зі страпоном —– 8 хвилин 1 секунда. Проте найменше часу отримав ролик із рудоволосими жінками: його переглядають у середньому 6 хвилин 35 секунд.На сайті порна з Наших статей

Дотримуючись простої міркування, найдивовижнішим було відео з рудоволосими жінками. Наближаючись до нього, завдяки ботанам і різним іншим гікам, хентаю, відео зі стажерам і жінками з маленькими бюстами. Пол Брайант, викладач медицини в Університеті Індіани (США), пояснює це найбанальнішою фізіологією. На підсвідомому рівні молоді та продуктивні дівчата, які здатні виробляти хорошу ікру, здаються вашому мозку більш сексуальними.

Pornhub також підрахував, скільки часу місцеві жителі різних країн вкладають у ресурс. Так, за найбільшим часом —– японці (11 хвилин 19 секунд), на другому місці —– араби (10 хвилин 14 секунд), місцеві жителі Росії залишаються на 6 місці з 9 хвилинами 19 секундами. Найшвидші —- місцеві жителі країн Латинської Америки 7 хвилин 23 секунди.

Яка порнографія подобається жінкам: дослідження Pornhub

Зараз ви точно знаєте, який тип фільму вам варто завітати до себе вдома, щоб не отримати відмову!

Ми не знаємо, як саме ви витратили вихідні, але ми знаємо, що в цей час робили спеціалісти Pornhub: вони ретельно готували статистику. Результат – зведені таблиці, які показують, які категорії порнографії є ​​особливо популярними серед жінок у різних країнах.

Протягом останніх кількох років відеокліпи в категорії «лесбійські» регулярно викликають апеляції. І Pornhub правильно заявляє, що це значною мірою результат жіночого цільового ринку. Жінки дивляться ці відеокліпи на 151% частіше, ніж хлопці. Тривожний дзвінок!

Варто пам’ятати, що смаки відрізняються від країни до нації. Тому наші співвітчизники віддають перевагу відеороликам категорії «хентай», в Африці – «секс з темношкірими», а в Китаї – «Секс з азіатами». Хоча, за цією логікою, російським жінкам повинен сподобатися «секс з ведмедями і балалайками», але ми вважаємо за краще про це не думати.

Вісім найвідоміших груп: «лесбіянки», «хентай», «секс з чорними», «ректальний секс», «секс з індіанцями», «аматорська порнографія», «мілф», «; секс з азіатами.

Є статистика для окремих країн. Тому в США жінки на 102% частіше дивляться відеоролики в класифікації «секс з темношкірими». і на 69% —– «Міжрасовий секс». Жінки у Великій Британії мають 31% шансів побачити “жорстокий секс”, канадські жінки вибирають “секс утрьох” у 36% ситуацій, француженки насолоджуються відео в класифікації “рогоносців”. аж на 103% частіше, ніж в інших країнах, а серед громадян Німеччини особливо помітний відеоролик «фут-фетишизм» (і це суцільні 165%).

Згідно з цією захоплюючою статистикою, жінки на 714% частіше, ніж решта світу, шукають відеоролики на запит «секс з росіянами», і, зрозуміло, ми повністю підтримуємо такий патріотизм. Не меншою популярністю користуються відеоролики в категорії «фут-фетишизм». і “веб-електронна камера”.

Друга частина дослідження була присвячена віковим співвідношенням. Виявилося, що те, яке порно вибирають дівчата, залежить не тільки від громадянства, але ще й від віку.

  • 18—– 24 роки —– “хентай” (+81%)
  • 25—– 34 роки — “– ; жінки з татуюваннями”
  • ;(+32% )35– 44 роки– «подвійне проникнення» (+29%)
  • 45—– 54 роки — “– ; аматорська порнографія (+39% )55– 64 роки– ; порно в стилі 70-х” (+78%)
  • 65+ —– «ручне завдання» (+143%)